TK Deco Yapı Teknolojileri Ltd. Sti.

HI-MACS

SINIRSIZ YENI NESIL TASARIM İLHAMI

Güzel tezgahlardan çarpıcı cephelere kadar her türlü şekle dönüştürülebilen olağanüstü sağlam yüzey malzemesi.

Güvenilir, Kaliteli

Dayanıklı ve güvenilir HIMACS katı yüzeyi en iyi sonucu sunmayı vaat ediyor. Basit tezgahlardan karmaşık, ısıyla şekillendirilmiş tasarım konseptlerine kadar HIMACS, her proje için en üst düzey tasarım malzemesidir.

Güçlü

Doğal taşa benzer dayanıklılığa sahip daha güçlü yüzey.HIMACS günlük "aşınma ve yıpranmaya" karşı dayanıklıdır. Yanlışlıkla derin bir çizik veya yüzey izi bırakırsanız eğitimli bir profesyonel, sızdırmazlık maddesi içermeyen kıvamı sayesinde HIMACS'ınızın yüzeyini kolaylıkla yeniden kaplayabilir.

Hijyenik

Bu katı yüzey malzemesinden yapılan nesneler yalnızca tek bir kalıptan dökülmüş sanat eserleri gibi görünmekle kalmaz, malzemenin kesintisiz manipülasyonu ve gözeneksiz yapısı, konaklama ve konaklama için ideal olan son derece hijyenik, temizlemesi kolay bir yüzey oluşturur. sağlık hizmeti.

Termoformlanabilir

HIMACS kolayca üretilebilir; ısıtılıp şekillendirilebilmesi, ürünün 3 boyutlu tasarımların en zorlu koşullarına uyum sağlamasına olanak tanıyor. HIMACS ile bir zamanlar sadece hayal edebileceğiniz şeyleri başarabilirsiniz; Bırakın hayal gücü yeni nesil ilhama giden yolu açsın.

Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilir LX Hausys, yalnızca çevre üzerindeki etkimizi sınırlamakla kalmayıp, aynı zamanda çevreye duyarlı ürün tasarımı, enerji ve su verimliliği ve iyi planlanmış yan ürün yönetimi yoluyla bunu iyileştirme taahhüdünde kararlıdır.

BURAYA İÇERİK İMPORT

HI-MACS